Beoordelingen van Frituur Timmermans Raamsdonksveer

Recente recensies van Frituur Timmermans Raamsdonksveer

5 sterren na 230 reviews

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten!!

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit van het eten en mooi op tijd bezorgd. Al met al gewoon heëeeeeel erg goed

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Door een oogoperatie was ik niet in staat om mijn bestelling op te halen. Maar Frituur Timmermans kan ook aan huis bezorgen. Ideaal voor mij en als de bestelling dan precies op tijd wordt bezorgd en ik kan weer genieten van een heerlijke schotel die door een vriendelijke jongeman wordt bezorgd. En als de salade even wordt vergeten dan staat binnen 5 minuten diezelfde jongeman voor de deur met de salade. Frituur Timmermans krijgt daarvoor van mij 5 sterren. Ik ben er weer vrijdag:)

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles vlg afspraak juist en op tijd ontvangen. Prima oplossing om het veilig af te halen

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was later dan gepland, maar alles was nog warm/koud! Dus zeker tevreden!

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Plastic tussen de verpakking doen. Omdat er anders alle saus aan de verpakking blijft plakken en niets meer erop zit. Frietje met dubbel mayonaise besteld en je hebt dan zonder omdat er alles af is.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit friet/snacks, en een goede bezorg service. Heel goed aangegeven wat de bezorgtijd verwacht te zijn en het eten is altijd optijd. Helaas bij deze bestelling broodje kroket besteld met mayo, maar geen mayo erbij gehad.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

zeker zoals we gewend zijn vandaar dat we nog steeds op het juiste adress onze heerlijke warme snack halen of laten bezorgen

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goede kwaliteit en service.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en de bezorging was precies op vooraangegeven tijdstip. GEWELDIG.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer een nette levering!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

10/15 minuten te laat

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was niet compleet. Er zat geen slagroom op het ijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals we gewent zijn super vandaar dat we ook altijd op dit adress bestellen of halen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super service in deze rare tijd en een hele goede kwaliteit 👍🏻

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zéér tevreden, het heeft goed gesmaakt.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten zoals gewoonlijk en nu vooral omdat het bezorgd kan worden.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op de afgesproken tijd geleverd. Goede kwaliteit.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prims

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd super lekker gegeten 👌🏻

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en precies op het tijdstip bezorgd zoals wij het hadden opgegeven. Dank je wel team Timmermans.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bami hapjes waren megavet,waren echt niet te eten. anders altijd keilekker.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héél goed. En fijn dat het bezorgd werd. Doordat ik in het Ziekenhuis heb gelegen van een dubbele longontsteking en Corona ben ik een langere tijd niet in staat om het te komen halen.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke friet en snacks, superwarm en snel bezorgd!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Friet iets te hard gebakken

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De curry saus word erg vaak vergeten!

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Hoewel ik wat langer moest wachten, was de bestelling zeer goed en alles nog heel goed van temperatuur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen een half uur bezorgd en alles lekker warm! Top!!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super! Overzichtelijke bestel site, met allerlei extra opties bij producten. Wat ontzettend handig en goed bedacht! Juiste tijd klaar zoals gevraagd bij de bestelling. Tevreden, wij komen zeker terug

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goed geregeld Een 9

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Friet iets te hard gebakken deze keer

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd super!!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed Snelle levering

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima , Geregeld 👌

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was supersnel klaar en de bestelling was compleet en lekker! Uitgebreide, gedetailleerde app voor al je voorkeuren, top!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging en het eten was super, zeker een aanrader!! 👌👌

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld om de klanten toch van een lekkere maaltijd te voorzien. Ga zo door.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

10 minuten te laat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Een goed en snelle service, ook de geleverde spullen waren voortreffelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De persoon die kwam leveren wilde het tasje aangeven, had deze wel voor de deur mogen zetten, vanwege de richtlijnen. Frietjes waren helaas niet doorbakken terwijl we dit wel hadden gevraagd. Maar in deze periode nemen we dat maar voor lief. Top service in deze lastige tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

goede kwaliteit en service

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede friet, veel keuze en vriendelijke personeel ! Dik tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Tip: Wij vonden dat er niet voldoende friet in de bakjes zat, in vergelijking met andere frituurzaken. En hadden dus niet voldoende gegeten helaas. Zowel de kinder frietbakjes als de normale frietbakjes. Top: Nette zaak en makkelijke online service.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes en doordacht ivm afstand bewaren. Daarnaast was het ook erg lekker, goed gebakken en compleet. Tip.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes optijd. Frietjes lekker warm echt top !!

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat heb ik lekker gegeten! Heerlijke sate en de satesaus is echt de beste die er is vind ik. Ga zeker vaker bestellen

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Vanwege Coronavirus bestellen we nu online/afhalen. Buiten wachten/afhalen is goed geregeld. En het smaakte prima ;)

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed en goede service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk besteld via de site, op de hoogte gehouden van bezorgtijd en super snel bezorgd. En heel belangrijk, echt kwaliteitsverschil met anderen. Het smaakte heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Prachtig initiatief om in deze moeilijke periode de klanten op deze manier te kunnen voorzien van een heerlijke maaltijd. En de verdiensten gaan gewoon door. Bedankt voor deze mogelijkheid.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

ik had dunne friet aangegeven en we kregen ambachtelijke.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Top frituur, snack bedrijf. Lekker snacks en goed gebakken, precies goed! Vaste klant bijna elke vrijdag of zaterdag!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Online bestellen is super, ook in deze moeilijke tijd heeft Timmermans een oplossing bedacht zodat de klanten gewoon kunnen afhalen. Met wat aanpassingen voor iedereen is het goed te doen.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was heerlijk, goed verpakt en precies op tijd!!! 👌🏼😋

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Super super geregeld in deze tijd 👍👍👍

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere frieten en smacks ook perfect gebakken. Zout gehalte op de friet was ook echt precies goed. Vriendelijke service. Zeker voor herhaling vatbaar

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en heerlijke warme friet, zelfs in tijden van Corona!

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed en netjes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg snel en zeer smakelijk

, 13-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was prima in orde

, 26-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Friet was koud. Friet bakjes lagen op de zijkant dus alles onder saus het zelfde bij de frikandell. Snacks waren koud en curry is niet heel lekker als je niet van ketchup curry houdt.

, 21-02-2020

Kwaliteit:

Rating

het was weer lekker

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

altijd koude friet,ik ben er ècht klaar mee.paar keer gemeld,maar dat werkt toch niet.

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sate schotel gegeten, met een heerlijke sate saus .

, 29-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Vanavond weer een heerlijke New York hamburger gegeten met die overheerlijke ambachtelijke friet. Het personeel is vriendelijk en je kunt merken dat ze met plezier werken en met de kwaliteit van de producten is het voor mij weer iedere keer smullen.

, 28-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Vrijdag weer een heerlijke schotel met prima kwaliteit...ik kreeg nog excuses en een vergoeding voor de vorige keer...ik blijf frituur Timmermans de beste frituur vinden en blijf daar bestellen via de online service...nooit meer wachten op je bestelling...en prima kwaliteit vers en heerlijk!!!! ik zal frituur Timmermans aanbevelen aan al mijn vrienden .......

, 22-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Het Pitta broodje was taai kapot en niet vers tussen de shoarma zaten salade resten van een onverse en kwalijke kwaliteit ....het was niet de versheid die ik gewend ben bij frituur timmermans sorry

Reactie van Frituur Timmermans:Goedemorgen Peter, Wat vervelend dat de kwaliteit niet was zoals je die gewend bent van ons.. Het moet gewoon goed zijn dus we verrekenen volgende keer de Pita shoarma op je rekening. Bedankt ook voor je reactie over dit product want dat gaan we nog een goed tegen het licht houden. Het moet ook aan onze kwaliteitseisen voldoen. Fijne dag! Fia Timmermans

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Kom al jaren bij Timmermans in Raamsdonksveer. ALTIJD vriendelijk personeel, kwalitatief hoogwaardige producten, groot assortiment en top hygiëne.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Prijsverhoging en de Belgische saté was niet lekker. Te ver doorgebakken. Heb er een foto van gemaakt

Reactie van Frituur Timmermans:Allereerst onze excuus voor de wat te hard gebakken belse sate. Jammer dat u niet even heeft gebeld dan hadden wij het met alle liefde en plezier even opnieuw gebracht. Klantvriendelijkheid staat bij ons oog in het vaandel. We vergoeden deze natuurlijk op uw volgende rekening. Wat betreft de prijsverhoging; we verrekenen ook gewoon door wat ons berekend word.

, 10-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Was mooi optijd klaar. Makkelijk dat je het online kan betalen. Dus echt afhalen en weer naar huis.

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Jammer dat ik nu voor de 2e keer een Italiaanse bol heb gehad terwijl ik een Baguette besteld en betaald heb

Reactie van Frituur Timmermans:Goedemiddag Martijn, Excuus hiervoor. We verrekenen het volgende keer natuurlijk en gaan er beter op letten. Groeten, Fia Timmermans

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit en vriendelijke mensen

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk. Voor het eerst Online besteld en optijd klaar. Tot de volgende keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Friet en snacks zijn goed! Alleen de verpakking is slecht heel de zak zit onder de saus en friet ligt uit het bakje

, 29-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit was prima, niks op aan te merken. De hoeveelheid mayonaise bij de portie friet was echt veel te veel, we hebben nog geen kwart opgegeten!

, 22-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit en snel klaar

, 20-11-2019

Kwaliteit:

Rating

wij zijn AOW ers en het ons gelukt om online een bestelling te plaatsen dus het oke

, 01-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekker eten, vriendelijke mensen en snel klaar!!

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

, 24-10-2019

Kwaliteit:

Rating

prima kwaliteit

, 23-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestellen via de website is zo makkelijk. En je bestelling staat klaar op het tijdstip dat je hebt doorgekregen. Ik ben zeer tevreden met Frituur Timmermans. Altijd vriendelijke mensen die je helpen en het eten is echt heerlijk. Voor mij is Frituur Timmermans de beste in Raamsdonksveer. Ga zo door !!!! Ik zal jullie aanbevelen bij al mijn vrienden

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit, en online bestellen is ook oké, en keurig op tijd. Ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was weer perfect. Deze cafetaria/friettent vind ik de beste van Raamsdonksveer.

, 03-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Was heel lekker! 0610159733

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

zou graag eens willen dat ik bij een speciaal ook echt speciaal krijg van alles wat ook wat uien erbij niet alleen veel mayo of veel curry maar van ieder wat gelijk zou lekker zijn incl uien die ik kan zien en proeven

, 20-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Perfect

, 12-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd goeie kwaliteit hellaas foutje sjaslik zat geen saus op en satesaus redelijk veel olie deze keer . Foutje kan gebeuren 😏

, 07-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Prettig en goed geregeld,👍👋

, 01-09-2019

Kwaliteit:

Rating

, 31-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Geweldig.

, 29-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Het is hier altijd lekker maakt niet uit wat je pakt. Top friettent, goed personeel en altijd snel klaar.

, 27-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Héérlijk gegeten.

, 26-08-2019

Kwaliteit:

Rating

De friet en snacks zijn echt heerlijk. Zo ook de saté saus. Alleen vonden we het erg jammer dat met thuis komst de saus niet meer in het bakje zat maar ernaast. (De friet stond onderop met de snacks erbovenop gezet. En het bakje mayo bij het bami hapje zat in de saté saus. Dat was jammer. Maar het smaakte weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-08-2019

Kwaliteit:

Rating

, 20-08-2019

Kwaliteit:

Rating

, 20-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was weer geweldig.

, 10-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Alles klopt.

, 08-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was weer verrukkelijk.

, 28-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. En perfect genoten.

, 25-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals wij al minstens 30 jaar ervaren super kwaliteit en vriendelijke medewerkers voor ons geen ander

, 20-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit Goed mee te nemen Online bestellen werkt perfect

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

App werkt uitstekend, kwaliteit ook oké Bestelling netjes op tijd, top!

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

, 14-06-2019

Kwaliteit:

Rating

, 06-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Voortreffelijke service

, 14-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima. Was lekker. Hoefde ook niet lang te wachten.

, 12-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk genoten van de moederdagsmaaltijd.

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch Goeie service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

We hebben weer genoten van het eten. Je kunt het ook wel merken. Bij alle andere cafetaria's en friettenten in Raamsdonksveer is niets te doen. En bij Timmermans heb je moeite om binnen te komen vanwege de drukte. Dat zegt al genoeg. Team Timmermans ga zo door.

, 19-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk.

, 15-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Top goede service! En goede kwaliteit heeel blij mee. Vaste klant en ongeacht de drukte de kwaliteit en service blijft goed!

, 12-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten, friet goed gebakken. en een portie groot is ook echt lekker groot :)

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Gewoon goed als altijd

, 02-03-2019

Kwaliteit:

Rating

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk genieten van de maaltijd.

, 17-02-2019

Kwaliteit:

Rating

, 14-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Was prima! Alleen saus vergeten en verkeerde kroket helaas ?

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd stipt op tijd, en lekker. Vriendelijk personeel.

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer uitstekend verzorgd. Compliment voor het hele Timmermans Team.

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Was weer heel erg lekker!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Optijd klaar en altijd super kwaliteit

, 23-01-2019

Kwaliteit:

Rating

, 03-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Was weer prima zoals altijd

, 29-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Het eten is van goede kwaliteit en het is ook altijd optijd klaar! Top zaak

, 28-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk zoals gewoonlijk.

, 21-12-2018

Kwaliteit:

Rating

, 05-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd: perfect! Heerlijk qua smaak, mooi op tijd klaar (op pakjesavond nog wel) en de service/het personeel zoals altijd top! Niets op aan te merken

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Precies op tijd en alles keurig aanwezig. Helaas geen zout op de dunne friet. Site zelf kan beter wat betreft extra’s bijvoorbeeld de burger. Nu kun je enkel een extra ingredient bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Waren bonnetje kwijt en riepen zomaar een bedrag. Teveel betaald!

Reactie van Frituur Timmermans:Goedemiddag Joeri, Willem en ik hebben gisteren niet gewerkt dus ik moest even achter deze klacht aan om te begrijpen wat er gebeurd is. Allereerst onze excuus natuurlijk. Het was dus zo dat we 2 bestellingen achter elkaar hadden met precies dezelfde achternaam. En in plaats van dan de voornaam erop te zetten....zucht. je hebt dus wel het bonnetje betaald met jouw achternaam maar niet jouw bonnetje!! Ik hang een briefje op dat je dat verschil volgende keer gelijk terugkrijgt natuurlijk. Bedankt voor je reactie! Fia Timmermans

, 09-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Ondanks dat ik had besteld, nog 20 minuten moeten wachten tot dat de bestelling klaar was

Reactie van Frituur Timmermans:Goedemiddag, er was iets misgegaan met de bestelling die ervoor zat dus daarom duurde het iets langer dan normaal.

, 09-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Ik.vond het vandaag niet zo goed als anders, blijkbaar was er met de bestelling iets misgegaan waardoor deze later klaar was, de friet was erg bleek en erg zacht....niet goed gebakken zoals anders en de kroketten daarin tegen waren kapot gebakken.....erg zonde.....Dit zijn we niet gewend bij jullie....kan een keer gebeuren.....

Reactie van Frituur Timmermans:Goedemiddag Mirella, Bedankt voor je reactie want daardoor zijn we de kroketten gelijk gaan testen en er is inderdaad iets mis mee. We hebben gelijk een klacht uitgedaan naar de fabrikant. Ik heb een mooi alternatief ervoor in de plaats kunnen vinden gelukkig. Volgende keer verreken ik de kroketten natuurlijk met je. Groeten, Fia Timmermans

, 04-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Ik bestelde én betaalde middelgrote zak friet en kreeg 1 bakje friet. Volgende keer ín de winkel checken dus.

Reactie van Frituur Timmermans:Goedenavond Angela, We hebben geen middel grote zak friet dus daar kan je ook niet voor betaald hebben. Alleen een kleine en een grote zak. Dus als je een middelgrote friet besteld dan krijg je een middelgrote friet. 1 persoons friet hebben we namelijk wel in klein, middel en groot. Groeten, Fia Timmermans

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld, heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Weinig Mayonaise en Curry/Ketchup deze keer. Verder was het weer voortreffelijk.

, 21-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Werkt super goed. Op tijd online bestellen en een paar minuten ervoor afhalen. De bestelling is ook exact op tijd klaar. Top ! Dank Frituur Timmermans tot volgende week !

, 10-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Frietje pulled pork besteld. Erg lekker. En niet zuinig geweest met de pulled pork want ik kreeg de hoeveelheid niet op. De bollen zalm zijn hier ook favoriet! Wederom royaal belegd. Complimenten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima alleen zit de saus elke keer aan het papieren verpakking vast waardoor een bende. Misschien iets van een velletje overheen?

Reactie van Frituur Timmermans:Goedemorgen Mariska, Een velletje op de saus is geen goeie oplossing omdat de friet dan slap wordt. Wat je wel kan doen is vragen of we de saus apart willen doen (in een los bakje) dan kan je het er zelf thuis op doen. Groeten, Fia Timmermans

, 08-09-2018

Kwaliteit:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten. Top

, 08-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Wellicht niet mijn favoriet, maar om er een hapje te eten is het een goede.

Reactie van Frituur Timmermans:Goedemorgen Arjan, Bedankt voor het compliment. Wat kunnen we doen om je favoriet te worden? Ik hoor het graag. Groeten, Fia Timmermans

, 07-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk! Bedankt!! Groetjes Patricia

, 02-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Frietjes zijn lekker. Nu de 3e keer dat onze bestelling niet compleet was. 1x kan gebeuren.. 2e keer had ik gebeld, mocht de snack als nog komen halen. 3e keer ben ik er klaar mee.

Reactie van Frituur Timmermans:Goedemorgen, Ik lees net je reactie op onze bestelapp en vind het echt supervervelend. Ik hou klachten altijd bij en kan niets terugvinden van de vorige 2 keer helaas. Waar mensen werken worden weleens fouten gemaakt. Gisteren waren wij beiden op de zaak, jammer had even contact opgenomen via Facebook of telefoon dan had ik het met alle liefde nagebracht. Nu is er frustratie van jou kant omdat het niet klopte en ik kan niet rechtzetten wat ik niet weet. Ik hoop dat je ons nog een kans wil geven. Groeten, Fia Timmermans

, 01-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit en netjes op tijd bij afhal en! Kortom top

, 29-07-2018

Kwaliteit:

Rating

De kwaliteit was weer als vanouds heel erg goed. De tegenvaller van vorige week is dubbel en dwars goed gemaakt. Bedankt team Frituur Timmermans.

, 27-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld...heerlijk gegeten....netjes op tijd klaar!

, 25-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Ik miste mijn fritessaus :(

, 22-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Goede en snelle service prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Setje vietameese loempia's te weinig geleverd. Kroket van supertje back in town was koud van binnen.

Reactie van Frituur Timmermans:Hoi Marian, Balen dat de Vietnamese loempia’s te weinig waren en de kroket koud. Ik heb er een notitie van gemaakt. Komt volgende bestelling goed. Ik hoop dat de rest wel gesmaakt heeft. Groeten, Fia Timmermans

, 21-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Sorry maar vanavond was de friet van ons beide echt niet goed,leek wel of deze meerdere keren was gebakken

Reactie van Frituur Timmermans:Hee Linda, Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Ik maak het volgende keer goed met je. Groeten, Fia Timmermans

, 21-07-2018

Kwaliteit:

Rating

, 19-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Zo als altijd goede kwaliteit de beste friet tent van Raamsdonksveer

, 18-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden een aantal dingen besteld waaronder 1 broodje rundvleeskroket met mosterd en 1 broodje kwekkeboomkroket Bij het openmaken trof ik 2 broodjes kwekkeboom aan. Jammer, want ik lust deze kroketten niet. De rest erg goed en hebben we gesmuld van jullie Franse frietjes met saté ?

Reactie van Frituur Timmermans:Goedenavond Esther, Allereerst ons excuus voor de fout met de kroket. Als je de volgende keer online besteld verrekenen we dat broodje kroket natuurlijk want dat had je niet besteld. Vermeld dit voor de zekerheid in de opmerkingen dan komt dat goed. Voor in de winkel bestellen geld natuurlijk hetzelfde meld het even bij de kassa en we verrekenen het direct. Fijn dat jullie genoten hebben van onze friet. Tot de volgende keer. Fia Timmermans

, 15-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Super tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2018

Kwaliteit:

Rating

We bestellen vaker een bakje hete kip. Helaas was de kip deze keer over het bakje heen gevlogen.....alleen een bodempje. Heel weinig kip in het bakje. Niet zoals de vorige 3 keer. Groetjes Patricia

, 01-07-2018

Kwaliteit:

Rating

, 24-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Alles was super lekker alleen jammer dat we de gahaktbal uit jus miste van onze bestelling.

Reactie van Frituur Timmermans:Hoi Irma, Excuus dat de gehaktbal uit de jus er niet bij zat. Wil je dat de volgende keer als je bestelt even aangeven dan verreken ik hem gelijk. Mocht je online bestellen wil je het dan in de opmerkingen zetten. Alvast bedankt, Fia Timmermans

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekker aan de dunne

, 28-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bestelling altijd op tijd klaar! Was weer lekker!

, 28-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was weer een geweldige Koningsdag bij jullie. Druk en toch weer snel en goed geholpen. En goede kwaliteit van eten. Compliment voor het hele team.

, 23-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Ik ben erg tevreden, over het eten., kwaliteit is goed veel keuze. Maar ik vind de tijd tussen bestellen en ophalen veel te lang. Ik heb dit de vorige keer ook aangegeven. Als dit niet lang zou zijn, zou ik vaker bestellen. nu bestel ik wel eens ergens anders de wachttijd is vaak tussen een uur en anderhalf uur. deze keer was het een uur, en moest ik nog 10 minuten wachten toen ik het kwam ophalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker!

, 08-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Vertrouwd adres. Altijd goed.

, 07-04-2018

Kwaliteit:

Rating

, 03-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Sate saus zat niet bij de bestelling.

Reactie van Frituur Timmermans:Goedemiddag, wat vervelend! Onze excuus. Mocht je de volgende keer online bestellen geef dat dan even aan bij opmerkingen dan krijg je die natuurlijk van ons of we verrekenen het. Groeten en tot ziens Fia Timmermans

, 25-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bij frituurtimmermans is zoals het eten en het personeel altijd top en en wij komen der al van vroeger af met heel de fam Willem tot de volgende houdoe ?? Gr Johan ijpelaar

, 23-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten!

, 19-02-2018

Kwaliteit:

Rating

De bestelling online staat altijd op tijd klaar. Juiste timing. Daarom bestellen wij ook online, perfecte service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Gewoon goede vertrouwde kwaliteit net als vroeger kleine Tim het kotje op het herenplein

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2018

Kwaliteit:

Rating

, 24-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Frituur Timmermans:Dank je wel voor je recensie!

, 21-01-2018

Kwaliteit:

Rating

In ben tevreden over de kwaliteit. Maar ik bestel ook regelmatig ergens anders, omdat de tijd tussen bestellen en ophalen echt veel te lang is. Ik heb nu om 10 voor vijf besteld, en kon pas om half zeven de bestelling ophalen.

Reactie van Frituur Timmermans:Goedenavond, het is inderdaad op sommige avonden gewoon erg druk. Soms is het dan sneller om gewoon langs te komen dan online te bestellen. We zijn blij dat je tevreden bent over de kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd, lekker gegeten!

Reactie van Frituur Timmermans:Dank je wel voor het compliment!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Helaas 2 snacks niet bij bestelling meegegeven, echter netjes opgelost door deze na te bezorgen. Goede service!

Reactie van Frituur Timmermans:Graag gedaan hoor!

, 29-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk!

Reactie van Frituur Timmermans:Super!

, 21-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd prima !!!

, 18-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Wel makkelijk zo

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Weer lekker gegeten!

, 11-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Beste friettent van braband ???

Reactie van Frituur Timmermans:Dank je wel voor het compliment!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld, goede kwaliteit en op tijd. Helaas nog geen lid van de club.

, 06-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Online besteld, eten was bijna klaar toen ik het kwam ophalen. had een New York burger, helaas was die koud toen ik 3 min later thuis kwam. Wel jammer want de smaak was perfect. Het garnituur op de burger was net iets te koud waardoor de burger te snel was afgekoeld. Verder alles in orde!

Reactie van Frituur Timmermans:Goedenavond, dank je wel voor je opbouwende kritiek. We hebben er echt iets mee gedaan.

, 02-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Gewoon perfect!

, 01-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Frietjes afgehaald en direct gaan eten. Frietjes waren al koud.. Erg jammer!

Reactie van Frituur Timmermans:Wat jammer dat het al koud was. We kwamen elkaar toen toevallig tegen, mochten jullie volgende keer bestellen bel dan even van tevoren dan kunnen we het zo plannen dat ik het kom brengen.

, 01-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Lekkere friet en de beste pindasaus van Raamsdonksveer !

, 27-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten en het bakje pindasaus van vorige week erbij ontvangen. Goede service en zeker op tijd is de bestelling klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Oeps...de satésaus zat er niet bij...Anne kwam hier speciaal voor, verder heerlijk gegeten.

, 07-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Zondag friet bestelt en in de bestelapp gezet friet zacht bakken maar helaas de friet was hard gebakken.mijn zoon had kiespijn en wou graag zachte friet hebben

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-11-2017

Kwaliteit:

Rating

, 28-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Top!

, 17-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Het gene wat we besteld hadden was goed. Een tip: op de site staat bij bakje saus speciaal ketchup i.p.v. curry. Deze heb ik niet aangevinkt omdat ik curry wilde. Maar ik krijg ketchup en dit vind ik niet lekker. Het zou daarbij fijn zijn dat dit goed staat vermeld.

, 16-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Tijd tussen bestellen en ophalen is erg lang. Een uur later pas ophalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Goede service .goede app om te bestellen.veel keuze.en goede kwaliteit friet enz. vroeg om friet zacht te bakken en ja hoor harstikke lekkere friet en snacks. mijn complimenten ga zo door.de beste friet zaak in omstreken.en de app mobiel werkt uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed eten!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Perfect! De beste straks in Raamsdonksveer:-)

, 06-10-2017

Kwaliteit:

Rating

, 06-10-2017

Kwaliteit:

Rating

, 05-10-2017

Kwaliteit:

Rating

De Kwaliteit is goed, soms zijn de frietjes beetje slap en wordt er een snack vergeten Over het algemeen zijn de producten en de service van buiten gewone goede kwaliteit.

, 17-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Lekkere friet en snacks

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-09-2017

Kwaliteit:

Rating

TOP service tussen 17.00 u. - 18.00 u. spitstijd! Producten zeer goed gebakken, nemen notitie van het verzoek in het vakje opmerking plaatsen én op de afgesproken tijd staat de bestelling klaar. Wij hebben nu 2 x Online besteld en kunnen concluderen dat dit helemaal PERFECT gaat. Chapeau voor Frituur Timmermans!

, 07-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Altijd super geregeld :)

, 31-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Mooie & schone cafetaria met heerlijke producten.

, 27-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Het is altijd goed en verzorgd ik ken de zaak al zeker 60 jaar en het was altijd goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Er ging iets fout met afrekenen, maar dat is netjes afgehandeld. Wat ik wel zag dat 1 product 2 prijzen had. Back in Town op de borden boven de frituur €5.25 op de zuil bij de ingang €4.95

, 11-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De friet is lekker zacht gebakken.alles is goed heel lekker .online bestellen toppie goede service op tijd ophalen.in een woord mijn complimenten.dat mag gezegt worden.ga vooral zo door.ga ook op face book zetten over jullie toppie.als dat mag natuurlijk

, 02-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel handig via de website bestellen. Je krijgt een tijd door wanneer je bestelling klaar is. Hoef je nooit lang te wachten. Alles smaakte weer goed.

, 21-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had aan geklikt met dobkere curry . Krijg ik die normale.. en op me broodje kroket zat geen frietsaus op.. beetje jammer dit!!

, 16-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer, zoals altijd, goede snacks en lekkere friet. Online besteld en stond op tijd klaar.

, 07-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging nvt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren voor het eerst na lange tijd weer eens frietje besteld via de app. Ik kwam aan en de bestelling was al bijna klaar. Dus kon weer snel terug richting huis. Het smaakte ook echt heel goed! En goede porties. Wij komen hier zeker nog wel eens vaker terug :D

, 24-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super handig, bestellen, daarheen en het is klaar! Nadeel vind ik 25 cent transactie kosten. Lijkt me voor iedereen handig als er online al betaald is

, 23-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wilde eigenlijk frikandel speciaal zonder satésaus. Maar bestellen zonder ging niet. Misschien even veranderen, zodat je een gewone frikandel speciaal kan bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima geregeld. Op tijd klaar dus je hoeft niet lang te wachten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.